Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut
Mig miler de persones participen a la jornada de debat sobre la sanitat pública als Països Catalans

La jornada  també ha aplegat  la preestrena del documental "La salut el negoci de la vida. Pagar per viure”,  elaborat Carlos Collazo i Carlos Vera (How Audiovisual & Multimedia), amb el suport de l’organització “Solidaritat i Comunicació – SICOM

22/02/2014 Salut

Unes cinc-centes persones han participat avui a la jornada "Construïm la sanitat als Països Catalans" organitzada pel Grup de Treball de Sanitat de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP-Sanitat) i que ha tingut lloc a les Cotxeres de Sants de Barcelona. (veure fotografies).

Amb motiu de la jornada, s'ha presentat el llibre d'Espai Fàbrica que du per títol "El preu de la salut: interessos, classe i model sanitari".

També hi ha hagut avui la preestrena del documental "La salut el negoci de la vida. Pagar per viure”, elaborat Carlos Collazo i Carlos Vera (How Audiovisual & Multimedia), amb el suport de l’organització “Solidaritat i Comunicació – SICOM”. Cal recordar que la formació independentista havia difós per aquesta jornada 100.000 exemplars de la publicació "Per una sanitat pública universal i de qualitat".

La jornada ha arrencat amb una exposició de les experiències de gestió sanitària a Veneçuela, a càrrec d'Isabel Iturria, i de Cuba, a càrrec de Tania Aguilar. Han seguit després xerrades sobre els "determinants socials de la salut", amb un especial enfocament pel que fa a les diferències de gènere i de classe, amb intervencions de Carme Borrell, Montse Pineda, Albert Espelt i Laia Ollé. Ja a la tarda, Àngels Castells, Elena Montserrate, Nines Maestro i Xavier Lleonart han tractat sobre les "bases d'un nou model sanitari". La jornada ha conclòs amb un debat sobre "estratègies de lluita i canvi", segons ha informat Didac López en el seu blog "Disponibilitat Permanent"

Durant tot el dia, a les Cotxeres de Sants hi han hagut parades informatives de diferents col·lectius de l'àmbit sanitari. A la denúncia de la situació actual s'ha sumat, doncs, tot un seguit de reflexions sobre les línies de treball en el present i sobre un futur model sanitari.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid