Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut
La CUP edita 100.000 exemplars d'una publicació sobre la sanitat als Països Catalans

Està vinculada a la jornada de sanitat que se celebrarà el proper 22 de febrer a Barcelona.

10/02/2014 Salut
Jornada de sanitat que se celebrarà el proper 22 de febrer a Barcelona. Jornada de sanitat que se celebrarà el proper 22 de febrer a Barcelona.

Les xifres de la sanitat als Països Catalans; Com estan privatitzant la sanitat; Dades sobre la sanitat privada; Tota la informació sobre les retallades; Entrevistes amb professionals de la sanitat; entre altres. Aquest són alguns dels temes que aborda la publicació espacial sobre la sanitat que avui ha llançat la Candidatura d'Unitat Popular. Aquesta publicació, de la qual s'han editat 100.000 exemplars gratuïts, serà distribuïda els proper dies per CAP's i Hospitals d'arreu del país i en format digital a través de les xarxes socials.

La publicació està vinculada la jornada de debats sobre la sanitat pública que la CUP celebrarà el proper 22 de febrer a Barcelona. La jornada, que se celebrarà durant tot el dia a Cotxeres de Sants de Barcelona, té com objectiu començar a dibuixar els pilars un model sanitari pels Països Catalans de "propietat i provisió pública, universal i qualitat sense discriminacions i sense exclusions". Per encarar aquests objectius s'han organitzat 3 taules de debat amb diversos experts nacionals i internacionals sobre la matèria. Podeu trobar tota la informació sobre la jornada aquí http://jornadasanitat.cup.cat/

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid