Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desobediència
Al príncep espanyol: "Et donaré la mà quan ens deixeu votar en la consulta"

El conegut independentista Àlex Fenoll, responsable d'una empresa tecnològica, ha etzibat al príncep espanyol que "No som amics. Et donaré la mà quan ens deixeu votar en la consulta"

24/02/2014 Política

Fenoll es trobava al saló Mobile World Congres com a responsable de ShareisFashion. En conicidir amb l'entrada de Felip de Borbó (mentre el borbó realitzava el passeig de besamans, en què el príncep anava donant la mà a empresaris i polítics)  s'ha negat a donar-li la mà i li ha retret la política antidemocràtica del representant de l'Estat.

Felipe de Borbó, amb un pam de nas inicial, ha tornat a interpel·lar Àlex Fenoll, que s'ha mantingut davant de l'estand de la seva empresa. A l'audio del vídeo no es percep la breu conversa, però el príncep ha respost que "Amic, per educació m'has de donar la mà." L'empresari independentista li ha reblat aleshores que "No som amics i insisteixo que et donaré la mà quan ens deixeu votar en la consulta."

Àlex Fenoll, en canvi, ha donat la mà a la resta del seguici de representants que visitaven el Mobile World Congre, entre els quals Artur Mas i l'alcalde de Barcelona.

Empresari català, militant independentista

Àlex Fenoll és un conegut independentista de Sabadell, vinculat al PSAN, que va treballar per fer possible el casal Can Capablanca d'aquesta ciutat del Vallès. També va ser un dels impulsors de campanya Free Catalonia, membre de la Comissió del Centenari de l'Estelada, d'Òmnium Cultural del Vallès i d l'Acte d'Estat. Fenoll va ser una persona pròxima a Joan Laporta, i formà part de Democràcia Catalana, partit que es va integrar en la coalició Solidaritat per la Independència (SI), que va abandonar poc després de les eleccions autonòmiques.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid