Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració contra la presència dels prínceps espanyols a Girona

 L'Esquerra Independentista de la ciutat de Girona (CUP i Maulets) convoca la ciutadania a participar demà divendres a les 12 del migdia a la concentració de rebuig als monarques espanyols. En motiu de la constitució de la Fundació Príncep de Girona, els prínceps d'Astúries seran a la ciutat per apadrinar la iniciativa.

25/06/2009 11:19 Política
Aquesta Fundació ha estat creada per diferents entitats (La Caixa, Caixa de Girona, Cambra de Comerç, Fundació Gala-Salvador Dalí) amb el propòsit d'acostar la institució reial als gironins. Els grups que convoquen la protesta de demà consideren que la presència dels membres de la casa reial espanyola a la ciutat és una ofensa. Segons els manifestants, la nova Fundació pretén espanyolitzar la ciutat. També creuen que es tracta d'un intent per atenuar el rebuig popular que ha generat la monarquia en els darrers temps, sobretot arran dels casos de la crema de fotografies del rei.

Divendes 26 a les 12 del migdia, rotonda de la Devesa, davant del Palau Firal, amb xiulets i estelades.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid