Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Centenars de persones es manifesten a Olot en contra de la presència del príncep

29.06.07 Unes dues-centes van participar en els actes en contra la presència del príncep a Olot. Una cercavila que va sortir de l'església de Sant Esteve va recórrer els carrers cèntrics de la població fins a la plaça de braus. Allà es van repartir entrepans de botifarra. També hi va haver música, concurs d'acudits contra la monarquia i es va llegir el manifest per la República.

29/06/2007 12:06 Política
Mentrestant el príncep sopava als afores de la ciutat, al restaurant La Deu, on li lliuraven el premi Garrotxí de l'Any.
 
Els actes de protesta havien estat convocats per Maulets, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Alternativa per la Garrotxa i Estelada 2014 (Plataforma cívica per la independència dels PPCC).
 
Cal remarcar que ERC  rebre el príncep a Barcelona al matí, ja que el republicà i conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet va saludar al matí, el príncep en la inauguració del Recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, acompanyat del president José Montilla i els líders de CiU Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida, que també hi van anar. 
 
Per saber-ne més:

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid