Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els prínceps espanyols escridassats a Osona

Ahir a la tarda, els prínceps espanyols Felipe de Borbón i Leticia Ortiz van visitar a la comarca d'Osona, per assistir a l'acte commemoratiu dels 200 anys de l'empresa La Farga, de les Masies de Voltregà. Sota una intensa pluja, grups de joves independentistes els han escridassat, però no s'hi han pogut apropar gaire degut a la presència d'unitats antiavalots de Mossos d'Esquadra, segons informa Nació Digital

06/06/2008 02:58 Política

Abans de l'acte, els prínceps van anar-hi al pavelló esportiu de Sant Hipòlit poc abans de les 20:30 h. A l'interior, van saludar les autoritats presents, entre les quals hi havia el president del Consell Comarcal, Miquel Arisa, i els alcaldes de Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà.

Després ha saludat tamnbé les jugadores, mentre rebia aplaudiments del públic present. A fora, sota la pluja, un grup d'uns 20 joves que protestava contra la presència dels prínceps van estar mantinguts lluny del lloc per un cordó d'agents de Mossos d'Esquadra.

A les 20:45 h, els prínceps han sortit en direcció a la factoria de La Farga Group, on ha de tenir lloc el sopar de gala. Al sopar ha assistit entre altre, el conseller ds'Innivació, Josep Huguet.

Per saber-ne més:

La CUP de Vic demana a l'alcalde que no vagi al sopar amb els prínceps a La Farga Lacambra. Llibertat.cat 

 



Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid