Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Elèctriques
Cap d'any contra la MAT a Santa Coloma de Farners

"l'atac més gran al nostre territori que no pensem permetre"

31/12/2013 Territori
Una de les revetlles més curioses d'aquest cap d'any sense dubte serà la de Santa coloma de Farners. L'agrupació ciutadana No a la MAT Selvaha volgut tancar aquest any i obrir el nou amb el caire festiu de sempre, però afegint-hi un aire reivindicatiu.

La festa que es durà a terme al pavelló de la Nòria tindrà una decoració ben especial, una pancarta de més de 10 metres que diu clarament: "Gegants més grans hem vist caure. No a la MAT". El lema ja va presidir les barraques d'enguany i fa elusió als gegants elèctrics, tant torres com companyies elèctriques, que poden caure i que es poden vèncer. Membres de No a la MAT Selva recorden que, si volem tombar-les, caldrà que tots els ciutadans que es preocupen pel seu territori vagin a votar en contra la MAT en la Consulta Popular organitzada pel 26 de gener.

La propera activitat reivindicativa contra la MAT serà la nit del dia 5, durant el discurs en que els Reis d'Orient faran pública la tona de carbó que portaran a Red Eléctrica Espanyola i els governs català, espanyol i francès pel tema de la MAT. I una setmana després, caldrà estar atents a la caminada popular que l'Agrupament Escolta i Guia Roca Guillera de Santa Coloma organitza pel diumenge 12 a les zones afectades, per la qual s'espera una gran assistència.

Tot això és el que es cou en terres selvatanes per el primer mes del 2014, en camí cap a una consulta organitzada des de la ciutadania per intentar aturar el que defineixen com "l'atac més gran al nostre territori que no pensem permetre".

Valora
Rànquings
  1. Els Mossos d'Esquadra detenen a Girona el veterà militant independentista Quim Tell durant una protesta davant de la seu de la Fundación Princesa de Girona
  2. La Fundación Princesa de Girona intenta enganyar a l'Unigirona
  3. Alternativa per Cervià i Raset guanya les eleccions per primera vegada
  4. Convoquen una concentració a Girona en contra dels premis de la Fundación Princesa de Girona
  5. 44è aniversari de la mort del lluitador independentista Fèlix Goñi 'Bruc'
  6. Homenatge Nacional a Carles Castellanos i Llorenç
  7. Poble Lliure: "A Catalunya cal articular un Front popular, republicà i antifeixista per la Independència"
  8. Micro-mecenatge per fer possible el documental: “Laietana, 43. El cau de la Bèstia”
  9. El missatge de la Flama del Canigó a càrrec del conseller de Cultura a l'exili, Lluís Puig i Gordi
  10. La gran posada al dia (“The Big Catch-Up”)
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid