Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#NOalaMAT
En llibertat la persona que s'havia enterrat amb un cotxe en contra la MAT
09/01/2014 Territori
Moment on els bombers accedeixen a la persona que s'havia enterrat Moment on els bombers accedeixen a la persona que s'havia enterrat

Cap a a les 20.15 d'ahir, va ser posat en llibertat després d'haver estat en observació mèdica, la persona que enterrar sota a terra amb cotxe a l'indret on han de construir la torre 66 de la línia de Molt Alta Tensió (MAT).

Cap a les 19.50h, els els bombers van aconseguir treure amb una grua la caravana que hi havia sobre el cotxe i a cop de pic i pala van accedir al cotxe. Però l’activista s’havia emmanillat en un bidó de ciment i ara els bombers piquen aquest ciment per aconseguir desenganxar-lo. Durant tota la jornada, l'acció va rebre el suport d'una vintena persones que han carregat en diverses ocacions, per la qual cosa van ferir a una d'elles i li van trencar el braç.

Tant Bombers com Mossos d’Esquadra s’havien presentat a la masia anomenada Can Planelles, a les 9 h, sense previ avís i van envaït la finca sense coneixement dels seus llogaters.  Van desmuntat un tancat per a cavalls i han accedit a la zona on s’ha de construir la torre nº66, que està a pocs metres de la masia. Justament on està projectada la torre, hi ha una caravana i sota d’aquesta és on hi ha l’activista enterrat, segons ens han comunicat.

Recorden que el traçat de la MAT en aquest municipi és il.legal perquè no es compleixen les distàncies de seguretat (acord Generalitat i ajuntaments)  amb les quals la Generalitat es va comprometre per tal d’efectuar el canvi de traçat, de l’original (paral.lel al TGV), a l’actual que passa per Fellines, municipi de Viladasens.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid