Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#RTVVNOESTANCA
La Policia espanyola desallotja les instal·lacions de Canal Nou i es tanca definitivament

La Policia de la Generalitat i la Policia nacional espanyola han interromput per la forá les emissions de Canal 9 este migdia després de 24 anys de Televisió Pública valenciana.

29/11/2013 Comunicació
A les 12.19 d'aquest migdia l'emissió de Canal 9 se n'ha anat a negre. La comissió de liquidadors ha entrat a l'edifici acompanyada d'un gran dispositiu policíac, composat per Policia de la Generalitat i Policia nacional espanyola i ha tancat les emssions de la televisió pública valenciana, mentre els treballadors cridaven des del plató 'Fabra dimissió' i 'Açò és un cop d'estat'. Així és com el govern d'Alberto Fabra ha posat final a vint-i-quatre anys de RTVV. Abans de tot això, el jutjat d'instrucció número 1 de Paterna (l'Horta) havia ordenat el desallotjament immediat de les instal·lacions de Ràdio Televisió Valenciana a Burjassot. 'Si el desallotjament de RTVV no es produeix de manera immediata i voluntària, es produirà al desallotjament de l'edifici per la força policíaca', deia el TSJPV a través del seu compte de Twitter.

Els integrants de la comissió de liquidació de RTVV havien presentat aquesta matinada una denúncia per usurpació d'instal·lacions i coaccions. 'La denúncia no va dirigida contra cap persona concreta. Els denunciants han demanat, com a mesura cautelar, el desallotjament de les instal·lacions al·legant que se'ls imedeix de realitzar les funcions que legalment tenen encarregades'.

Gràcies a l'ordre del jutge, la comissió liquidadora i la policia ha entrat a la seu de RTVV a Burjassot i ha tallat l'emissió. Abans, però, els treballadors han estat resistint i emetent en directe durant hores.

La policia fa el ridícul 

Un dels moments més surrealistes que han tingut lloc hui al matí al centre emissor de Canal 9 a Burjassot (l'Horta) ha estat quan els policies volien entrar a les instal·lacions i s'han adonat que no podien. La raó no era altra que ells mateixos havien tancat la porta per impedir-hi l'entrada de treballadors. Així s'ha pogut veure en directe pel Nou 24.

Fabra escridassat a Ibi

Fins a la comarca de l'Alcoià ha marxat Fabra juntament amb la resta del seu Consell, ja que el ple del Consell que se celebra tots els divendres es realitzarà a Ibi, en lloc de fer-ho a València, com és habitual, enmig de la tempesta despertada pel tancament de RTVV. Desenes de treballadors i treballadores de RTVV i veïns i veïnes del poble han anat fins les portes de l'edifici on se celebra per escridassar el president de la Generalitat, amb crits com 'Fabra dimissió' i 'Fabra dóna la cara'.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid