Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#RTVVnoestanca
Fabra talla les emissions de Ràdio Nou i la policia intenta tancar Canal 9

El Canal 324 informa en directe des de l'1.00, diversos diaris digitals com Vilaweb i les xarxes socials també fan el mateix del que està passant aquesta matinada als estudis de Canal 9 a Burjassot per la possibilitat del tancament del senyal.

29/11/2013 Comunicació

El Consell Valencià ha ordenat el cessament de les emissions de la Ràdiotelevisió Valenciana (RTVV) des d'aquesta mateixa nit. Les emissions de Ràdio Nou s'han tallat poc abans de la mitjanit.

La policia ha ocupat l'emissora i no deixa accedir als treballadors. Les portes del centre d'emissió de televisió de Burjassot també han estat tancades i la policia impedeix als treballadors d'entrar, fins i tot a aquells que haurien d'estar treballant en aquest horari.

A les 2.52h, centenars de persones s'estan concentran a l'entrada del centre a Burjassot, seguint la crida realitzada a les xarxes socials mentre els treballadors fan un programa especial explicant el que està passant en aquests a l'interior i exterior del centre. S'ha remarcat que canal 324 ho està retransmeten amb el senyal de Canal 9.

Els treballadors estan rebent (3.13h) correus electrònics on se'ls comunica en castellà que a partir d'aquest moment estan gaudint d'un permís retribuït fins que s'acabi el seu lligam professional amb l'empresa.

Aquest tancament és la conseqüència immediata de l'execució de la Llei de Liquidació de la Radiotelevisió Valenciana, aprovada dimecres a les Corts, a proposta del mateix president Alberto Fabra. La llei s'ha publicat aquesta nit en una edició especial del Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i s'ha aplicat immediatament.

El comitè d'empresa i l'oposició ha criticat que es procedeixi al tancament de nit i a l'esquena de tots els valencians.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid