Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9 d'Octubre
Vaga dels treballadors de RTVV en contra de l'ERO

Es concentraran davant l’ajuntament al costat de la unitat mòbil per manifestar les seves reivindicacions.

09/10/2012 Laboral
Els treballadors al plató de Canal 9 Els treballadors al plató de Canal 9

Coincidint amb la commemoració de la Diada al País Valencia, els treballadors de RTVV tornaran a fer vaga per expressar el seu malestar per l’actuació de l’empresa en tot el procés de l’ERO i reclamar que es paralitze l’execució dels acomiadaments i no continue jugant-se amb el futur de RTVV i els seus treballadors.

La vaga obligarà a modificar la programació del Canal 9 i Ràdio 4

El pacte al que ha arribat l’empresa i el Comité de Vaga està en la línia dels signats en les últimes vagues de juliol i agost i impedirà la retransmissió habitual de la processó cívica. Els tres Canals de televisió (Canal 9, Nou 2 i 9/24) emetran la mateixa programació entre les 9 del matí i les 4 de la vesprada, limitada als serveis informatius i l’acte institucional del Palau de la Generalitat. També es faran dos connexions en el moment de la baixada de la Senyera de l’Ajuntament de València i l’acte a la catedral.

Durant tota la programació s’informarà en pantalla dels motius de la vaga i de les mobilitzacions que eixe dia faran els treballadors.

La programació de la ràdio, durant el temps que dure la vaga se substituirà per música i butlletins i informatius reduïts, llevat de la retransmissió de l’acte institucional del Palau de la Generalitat.

L'ERO afecta a 1.198 treballadors de l'ens autonòmic

El consell d'administració de RTVV va aprovar a finals d'agost la proposta de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afecta a 1.198 treballadors de l'ens autonòmic.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid