Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans públics
Treballadors de RTVV impedeixen l'emissió de l'informatiu després de la proposta d'ERO

Canal 9 censura la notícia de la protesta dels treballadors, el seu propi informatiu i punxa un documental

16/07/2012 Cultura
Treballadors de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) han impedit aquest dilluns l'emissió de l'informatiu de migdia després de conèixer la proposta d'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) presentada per l'adreça i que podria afectar a un màxim d'1.295 treballadors, de manera que la plantilla es reduiria a 400 empleats.

Segons informa la secció d'Intersindical en el seu compte de twitter, empleats del grup han ocupat el control de l'estudi d'informatius per evitar que pogués començar l'emissió a les 14.00 hores davant la negativa d'informar dels acomiadaments anunciats.

A l'entorn  d'un centenar d'empleats han recorregut diferents dependències de l'empresa després de conèixer aquesta proposta i finalment han ocupat el plató des del qual s'emet l'informatiu diari.

Poc després, en antena ha pogut veure al grup d'empleats a l'interior de l'estudi i un d'ells ha pres la paraula amb un megàfon per assegurar que "els empleats van a lluitar per mantenir una televisió pública per als ciutadans". "Ens ho volen robar tot", ha lamentat aquest portaveu dels treballadors, que ha estat aplaudit per la resta del grup, que també ha demanat dimissions.

Entorn de les 14.15 hores, s'ha interromput l'emissió d'aquesta protesta amb un fos a negre de la imatge. Prop de cinc minuts després, s'ha reprès l'emissió del canal públic amb un documental.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid