Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans públics
La nova directora de RTVV confessa que no veia Canal 9

No ha dit ni una paraula sobre els escàndols de gestió que afecten esta empresa. Ni el cas Sanz, ni el cas Gürtel, ni el cas Triskel

02/10/2012 Comunicació
Títol de la imatge Títol de la imatge

La directora general de RTVV, Rosa Vidal, va evitar ahir entrar a valorar els temes candents de l’actualitat de l’empresa en la seua primera compareixença a la Comissió de Control de les Corts.

La candidata del PP va demanar la confiança de la Cambra amb la lectura d’un manual de vaguetats i paraules boniques extretes de la llei però sense baixar a concretar sobre cap qüestió polèmica, segons la Intersindical Valenciana de RTVV.

Vidal va dir que vol fer una gestió austera en la part econòmica, plural i democràtica en la part social i que reforce el servei públic. Sobre l’expedient de regulació d’ocupació plantejat per l’empresa i sobre els expedients sancionadors oberts a 56 treballadors va apuntar que “seria una temeritat pronunciar-me” perquè són qüestions que desconeix.

La directora general va intentar passar pàgina en relació a la gestió dels seus antecessors i no va dir ni una paraula sobre els escàndols de gestió que afecten esta empresa. Ni el cas Sanz, ni el cas Gürtel, ni el cas Triskel: “Jo no puc esborrar el passat però únicament sóc responsable del futur”. 

Tot i aquesta declaració, va assenyalar que confia en l’actual equip directiu de RTVV, que com li ha recordat l’oposició són els responsables de la gestió actual de l’empresa, i va assegurar que “jo no vaig a aparéixer amb un equip completament nou”. Per compensar va dir que també confia en els treballadors de l’empresa. El que està clar és que no va llegir la carta oberta que li va enviar la Intersindical, va assegurar el sindicat.

Confessa que ella no veu Canal 9

L'oposició li va retreure la seva inexperiencia en els mitjans de comunicació. "Té vostè tele a casa?", li van arribar a preguntar. I Vidal la va admetre, però li va llevar importància: "vinc a gestionar no a posar-me davant d'un micro". L'important, va dir, és el seu perfil com "convençuda" defensora dels serveis públics. Per acreditar-ho, va deixar anar una de les perles del matí: "Crec amb els serveis públics i els utilitzo, vaig a treballar amb autobús a la Universitat Catòlica".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid