Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Els docents de les Illes donen a conèixer la seva lluita arreu del Principat
18/11/2013 Educació

L'Assemblea de Docents ha donat a conèixer durant aquest passat cap de setmana la seva lluita arreu de Catalunya. Els actes, organitzats per diferents col·lectius cívics i del moviment indignat del 15-M, volen presentar les experiències generades arran de la vaga indefinida dels docents, segons informa dBalears.

Iñaki Aicart, portaveu de l'Assemblea de Docents, va ser l'encarregat de difondre i explicar la lluita educativa. Amb el títol “La vaga indifinida de docents a les Illes Balears: abans i després” el representant dels professors explicà el perquè de la vaga, l'oposició unànime a les polítiques educatives del Govern Bauzá, així com les dinàmiques associaciatives dels professors generades des de la creació de la Plataforma Crida.

També es destacà el suport social rebut i l'èxit de la iniciativa de la Caixa de Resistència que ha acoseguit recaptar milers d'euros per fer front a les despeses i càrregues econòmiques generades pel mes de vaga indefinida a l'educació pública. Aicart va impartir divendres la seva xerrada a Cardadeu, dissabte a Barcelona i diumenge tenia previst parlar a Esparreguera.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid