Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga
Les CAV se solidaritzen amb els treballadors de Panrico

Les CAV donen suport als treballadors de Panrico, que porten a terme una vaga després la suspensió de pagaments que afecta uns 4.000 empleats i la presentació d'un pla de viabilitat per afrontar el pre-concurs de creditors

18/10/2013 Laboral

Les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) han mostrat la seva solidaritat i suport als treballadors de de la planta de Panrico a Santa Perpètua de Mogoda, que es troben en vaga indefinida des de diumenge.

Els treballadors van decidir en Assemblea anar a la vaga, en no acceptar la proposta de la direcció d'abonar l'import del salari pendent de setembre en tres fraccions, i també per evitar l'acomiadament de 1.900 treballadors.

La nota de premsa de les CAV apunte que els treballadors de Panrico "mantenen el bloqueig de la fàbrica per reclamar l'abonament íntegre de la paga de setembre, sense que s'hagin reproduït els incidents de dilluns, quan els Mossos d'Esquadra van carregar contra els manifestants per intentar obrir els accessos a la planta." I que tenen previst mantenir el bloqueig de les instal·lacions fins que no tinguin una resposta satisfactòria per part de la direcció a la seva demanda de realitzar el pagament pendent íntegre del mes de setembre. Situació mentre la qual a la planta es mantenen els serveis mínims però no hi ha feina de producció.

Davant aquesta reivindicació laboral, les CAV han mostrat "tot el suport a la lluita dels i les treballadores de Panrico, per mantenir els seus llocs de treball i aconseguir l'abonament íntegre dels salaris dels mesos pendents."

A la nota també es condemna l'actuació dels Mossos d'Esquadra del passat dilluns, "que una vegada més posen la seva força al servei de les patronals, i no en la defensa dels drets laborals dels treballadors. Esperem que incidents com els del dilluns no es tornin a produir, i exigim un canvi radical d'actitud de la direcció dels cossos i forces de seguretat per tal de posicionar-se a favor de la ciutadania, i no dels interessos econòmics."

En aquest sentit, convoquen i emplacem a sumar-se a les accions previstes en els propers dies per defensar els seus drets laborals:

- Cada dia concentració a les 6 del matí per impedir l'accés d'esquirols.
- Divendres 18 d'octubre, a les 17:00 hores, concentració a la plaça Sant Jaume de Barcelona.
- Dissabte 19 d'octubre, a les 11 del matí, marxa des de la factoria de Santa Perpetua.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid