Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
malbaratament de diner públic
La COS denuncia l'argumentació de TMB que la vaga compromet el seu futur

Mentre l'empresa paga més de 2 milions a CCOO, UGT i SIT

03/07/2013 Laboral

La Coordinadora Obrera Sinsical (COS) ha afirmat en un comunicat que "resulta totalment cínic per part de la Direcció que utilitzi contra el dret a vaga l’argument de comprometre el futur de l’empresa, tenint en compte l’actitud de la Direcció de malbaratament de diner públic".

I és que la direcció d’autobusos de TMB va emetre ahir un comunicat on manifesta  que “l’actual convocatòria de vaga compromet greument aquest esforç col·lectiu i tindrà imprevisibles conseqüències en la confiança que la ciutadania i les institucions han dipositat en la nostra capacitat d’afrontar els grans reptes de futur que tenim plantejats. El perjudici a milers de persones per la manca de mobilitat, la pèrdua d’ingressos per validacions, el desprestigi del nostre servei, la pèrdua d’ingressos i de la quota de mercat del bus turístic són conseqüències econòmiques ,gravíssimes i inevitables d’una vaga.”

Davant d'aquesta nota, la COS recorda que "la direcció fa dues setmanes va permetre’s "el luxe de gastar més de 2 milions d’euros de diner públic per cobrir les vergonyes dels sindicalistes de CCOO, UGT i SIT en relació a la sentència de l’entrepà"

Aquest acord va ser signat pels sindicats del Comitè d’empresa: ACAT, CCOO, CGT, PSA, UGT i SIT. ACTUB no va signar l’acord.

 Recordem que ahir ell comitè d'empresa de Transport Metropolitants de Barcelona (TMB) va convocar aturades parcials indefinides dels autobusos a Barcelona a partir de l'11 de juliol. El motiu de la vaga està relacionat per la manca de protecció dels treballadors davant les agressions i amenaces que pateixen en la prestació del servei.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid