Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga Indefinida
Els docents de Mallorca i Menorca acorden suspendre la vaga temporalment

Insisteixen en què es tracta d'una "suspensió" i no d'una "desconvocatoria". Encara no han acordat a partir de quan farà efectiva aquesta mesura. La decisió està pendent de la de les assemblees d'Eivissa i Formentera

-

04/10/2013 Educació

L'assemblea que s'ha celebrat avui a Porreres -dues hores i mitja de duració-, amb la participació de delegats de 156 centres de Mallorca (i uns 600 docents) ha acordat per consens deixar en mans del comitè de vaga comunicar una suspensió temporal de la vaga.

Diari de Balears informa que l'assemblea de Menorca, reunida també aquest divendres ha decidit sumar-se a la suspensió de la vaga. Les assemblees d'Eivissa i Formentera hauran de ratificar aquest dissabte la decisió i serà aleshores quan es concretarà la data de suspensió.

La suspensió temporal de la vaga, segonsl'Assemblea de docents de Mallorca, no comporta el retorn a la normalitat als centres, sinó que es reserven el dret a seguir amb les iniciatives de pressió a la Conselleria sempre que així ho considerem oportú. De fet l'Assemblea ha remarcat que l'actitud dels docents a partir d'ara ha de continuar essent la mateixa que s'ha mantingut durant les tres darreres setmanes. Fins ara han funcionat com un bloc unitari i continuaran així.

L'activitat estarà encarada a denunciar les deficients polítiques educatives del Govern i a desgastar-lo fins on faci falta. En aquest sentit, cal recordar que a final d'octubre s'iniciaran a tot l'Estat protestes contra la denominada Llei Wert -Lomque-, que comporta un major retrocés de la qualitat educativa.

Cal remarcar que, en cas que se suspengui la vaga, aquesta seguiria convocada de forma indefinida i el retorn a la vaga activa es pot fer quan així ho decideixi l'Assemblea.

En un altre ordre de coses, la caixa de resistència segueix creixent i ha assolit els 370.000 €.

Valora
Rànquings
  1. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. Sant Jordi era guerrer...
  6. La ruptura inevitable: Espanya i Catalunya – autodeterminació en el complex segle XXI
  7. Fora fatxes del Fossar
  8. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid