Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Marxa de torxes pel tricentenari de la caiguda de Castellciutat

La Seu d'Urgell acollirà l'acte, que s'emmarca dins la campanya "Independència per canviar-ho tot"

27/09/2013 Història
L'Esquerra Independentista de l'Alt Urgell (CUP, Arran i Endavant) vol commemorar els tres-cents anys de la caiguda de Castellciutat durant la Guerra de Successió. I per fer-ho avui, 27 de setembre, es durà a terme una marxa de torxes, que s'iniciarà a les 21 h a la font del passeig Joan Brudieu (la Seu d'Urgell) i que acabarà a la plaça de l'arbre de Castellciutat.

Al final de la marxa s'hi faran parlaments, amb el portaveu de la campanya nacional "Independència per canviar-ho tot". I després, a les 22 h, la cantautora Meritxell Gené oferirà un recital. També s'hi podrà sopar i per preus populars es podran menjar entrepans de botifarra o plats de botifarra amb seques.

L'acte forma part de la campanya "Independència per canviar-ho tot", que ha començat arreu dels Països Catalans i que, segons els organitzadors, "pretén forçar a través de la mobilització continuada al carrer la celebració de la consulta i, alhora explicar l'oportunitat i la necessitat d'aprofitar el procés engegat al Principat de Catalunya estenent-lo a la resta dels Països Catalans i abordant també la conquesta del dret a decidir en l'àmbit econòmic i social, com a necessitat per a construir una societat justa i lliure."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid