Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Arran i l'ANC per la independència a Sant Esteve de Palautordera

Arran del Baix Montseny amb el suport de l’ANC de Palau i Sant Esteve de Palautordera organitzaran una jornada amb el lema "El poble ho podem tot: independència" el proper 10 de setembre, a la tarda la Plaça de Sant Esteve de Palautordera

03/09/2013 Política

Aquesta jornada comparà amb una fira d’entitats i associacions dels dos pobles i del conjunt del Baix Montseny; i  amb l'animació i activitats infantils a càrrec de Claret Papiol, Txo Titelles i l’AEiG Bernat Perpunter, així com l'actuació musical de Titot i David Rosell (de Brams) i unrecital poètic.

També s'hi realitzarà una taula rodona amb el títol "El protagonisme del poble en el procés d’independència", amb la participació de Carles Sastre, Secretari General de la Intersindical-CSC, Blanca Serra, membre de l'ANC i veterana independentista, i el politòleg de la UPG Marc Sanjaume. 

La jornada comptarà també amb la IV edició de la Marxa de Torxes per la independència, en què els marxants s'encaminaran fins a la Plaça Major de Santa Maria de Palautordera, i en què està previst la lectura de parlaments i el cant col·lectiu d'El Segadors amb la participació de la Coral Veus del Montseny.

A la població veïna de Sant Celoni el Casal Quico Sabaté realitzarà la despenjada de l'estelada. També hi previst el concert dels Saltamarges i un acte polític.

 

Reclamar la plena llibertat dels Països Catalans

Des d'Arran del Baix Montseny han destacat que el jovent independentista vol "contribuir a la unitat i la implicació en el procés de la societat civil dels nostres pobles, ja que entenem que l’activació i l’organització popular són l’única garantia d’aconseguir l’alliberament nacional, esquivant les possibles maniobres per retardar o descafeïnar el procés per part de la casta política venuda als grans grups econòmics."

Aquesta secció territorial de l'organització juvenil subratlla que el jovnet és "un dels sectors colpejat més durament per la crisi capitalista, són la generació que més esperances tém dipositades en el procés de transformació social i política que suposa la independència." I emplacen els joves del Baix Montseny a participar a les mobilitzacions populars de la Diada com la Via Catalana o les manifestacions convocades a les diferents ciutats, per deixar manifest "una veu crítica, jove i arrelada a les lluites pel nostre futur i els nostres drets socials".

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid