Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ
ARRAN denuncia la retirada dels seus cartells a Reus

Han retirat els cartells d'ARRAN de Les Barraques de Reus

25/06/2013 Drets i Llibertats

Arran vol denunciar que durant Barraques Reus, un cop el públic i els membres de les entitats ja havien marxat cap a casa, algú extern a la Coordinadora de Barraques Reus ha donat ordre de retirar cada dia i de forma sistemàtica tots els cartells que havien penjat, arribant fins al punt d'entrar dins de cada barraca per retirar-los.

Davant d'aquesta situació des d'Arran volen denunciar la censura que han patit i deixar clar a les persones que han donat aquesta ordre que "no els faran pas callar i que continuaran denunciant la situació que es viu a Reus", igualment, volen agrair tot el suport que els han mostrat els membres de la resta de barraques i de la junta de la Coordinadora de Barraques Reus.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid