Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Escola pública
Més de 500 persones en defensa de l'escola pública a Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve

Els actes organitzats per les AMPA dels Centres Educatius públics de Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera, van ser un èxit sense precedents a totes dues poblacions

02/06/2013 Educació

Ahir, més de 500 persones van sortir al carrer de Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve per denunciar les retallades que  el governs de la Generalita i de l'Estat estan aplicant a l'educació pública. Els actes organitzats per les AMPA dels Centres Educatius públics de Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera, van ser un èxit sense precedents a totes dues poblacions. La cercavila va transcórrer en un caire festiu i reivindicatiu, i va ser amenitzada pels timbalers de Sant Celoni i les colles geganteres de Sant Esteve i Palau. Durant la jornada es va mostrar el rebuig de les famílies a la pèrdua de drets i qualitat de l’escola pública conseqüència de les retallades.

Tant bon punt la cercavila va arribar a la plaça de Palau, diversos agents de la comunitat educativa van fer intervencions denunciant els efectes de les retallades en les escoles, es va fer públic un recull de les afectacions concretes de cada centre educatiu, es van desenvolupar tallers de sensibilització i van haver diferents actuacions artístiques, concloent la jornada amb una performance a càrrec d’alumnes de l’Institut Públic de Can Record.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid