Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Crida Premianenca i la CUP de Palautordera per la sobirania fiscal

Ahir es van emetre dos comunicats de premsa on es demana que els dos municipis s'adhereixin a la campanya de sobirania fiscal promoguda per l'entitat Catalunya Diu Prou

23/04/2013 Política

Crida Premianenca, grup municipal amb dos regidors a l'Ajuntament de Premià de Mar, ahir va emetre un comunicat de premsa informant que al proper Ple Municipal presentarà una moció on instarà el consistori a exercir la sobirania fiscal i adherir-se a la campanya Catalunya Diu Prou. Crida Premianenca considera “que l’Ajuntament de Premià de Mar, com a membre de l’AMI i en senyal de rebuig a l’actual sistema de finançament autonòmic i municipal, hauria d’afegir-se a la iniciativa”.

D'altra banda, ahir la CUP de Palautordera també va emetre un comunicat on reclama al govern del seu municipi que es convoqui d'urgència la comissió de seguiment de l'activitat de l'AMI per tal que Santa Maria de Palautordera es sumi a la proposta de sobirania fiscal i per rebre informació de la situació actualitzada en la que es troba el procediment del contenciós obert contra l'Ajuntament per la declaració de Santa Maria de Palautordera com a “territori català lliure i sobirà”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid