Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP Palautordera demana el trencament del pacte de CiU, ERC i PP

La Candidatura d'Unitat Popular va demanar ahir al Ple municipal la fi del tripartit (CiU,ERC,PP)

26/07/2013 Política
La CUP Palautordera ha emès un comunicat on informa que “Davant de les darreres noticies que situen el PP en un espai de corrupció sistemàtica hem reclamat novament al govern (de Palautordera) un exercici de valentia i coherència i que trenqui definitivament amb aquesta força política. Hi ha molts altres motius, que ja haurien d'haver fet que CiU i especialment ERC prenguessin aquesta determinació. Hem exposat diversos camins per trencar aquest pacte, des de la possibilitat que governin amb només 6 regidors, mantenint tot i això la majoria ja que durant tota la legislatura hem assistit als Plens només 12 regidores i regidors i en cas d'empat el vot de l'Alcalde val per 2, o bé reclamar al regidor del PP que abandoni la seva militància al Partit Popular.”.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid