Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Una cadena prèvia per la independència unirà Cerdanyola i Ripollet

Una cadena humana prèvia a la Diada unirà les dues ciutats del Vallès Occidental

28/08/2013 Política

El 31 d’agost una cadena humana de preparació i prèvia a la Via Catalana cap a la Independència unirà les ciutats de Cerdanyola del Vallès i Ripollet. El punt en què es trobaran les dues minicadenes serà el barri de Quatre Cantons, un barri compartit entre les dues ciutats vallesanes.

Cerdanyola per la independència (CxI) ha fet una crida als i les veïnes de Cerdanyola a participar-hi per mostrar el compromís d’aquesta vila amb el procés de l’exercici del dret a decidir i a la independència de la Nació catalana. El punt de trobada per preparar aquesta minicadena de dissabte 31 d’agost és davant la biblioteca de Ca n’Altimira de Cerdanyola, a les 16,30h. A l'hora simbòlica de les 17,14h s'uniran les dues poblacions a l'alçada de la carretera de Barcelona.

Cinc-centes persones inscrites a la Via Catalana de l'Onze de Setembre

Més de mig miler de persones ja s’han registrat a Cerdanyola del Vallès per participar col.lectivament a la Via Catalana cap a la Independència. Moltes altres persones s'hi desplaçaran en vehicles personals a diferents trams del país. Els inscrits ompliran set autobusos noliejats per Cerdanyola per la Independència (CxI), nucli local de l'ANC, i ocuparan dos trams a la comcarca de la Selva.  Amb tot, CxI ha emplaçat la població a registrar-se per sumar-se a la mobilització mitjançant el web http://via.assemblea.cat/inscripcions, per a inscripcions a un tram de lliure elecció.

Concurs de fotografia

A Cerdanyola també s'ha organitzat un concurs de fotografia amb la Via Catalana com a temàtica, en col.laboració amb l’Associació de Foto-Cine de Cerdanyola Ripollet (AFOCER) i impulsat per CxI. Aquest concurs és totalment obert a la ciutadania i està dotat amb premis valorats en fins a 150 euros. Així mateix, les 30 obres finalistes s’exposaran a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès i a altres pobles i ciutats del país si les assemblees territorials de l’ANC així ho demanen. La data límit d’admissió és el 24 de setembre, i els interessats poden enviar les seves obres -4 per autor com a màxim, monocromes o en color- al web http://vocxi.assemblea.cat.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid