Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
ANC: "l’objectiu de la cadena humana és esdevenir l’avantsala de la independència"

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) s'ha posicionat amb una nota de premsa en relació a les opinions dels diferents responsables de partits polítics sobre el lema i l'objectiu de la convocatòria de l'Onze de Setembre.

21/08/2013 Política

 Per a l'ANC "El lema, el nom i l’objectiu de la Via Catalana són, per tant, inequívocs, i així ho seguiran sent", és a dir, clarament independentistes.  "La Via Catalana cap a la Independència és una mobilització que pretén, tal com indica el seu nom, aconseguir avançar en el camí cap a un estat independent."

Així i tot, afirma que aquest debat "és una mostra de la vitalitat de la societat catalana davant l’important moment històric que està vivint el país en el camí cap a l’Estat Propi."

Per això l'ANC remarca que l’objectiu de la cadena humana de l’Onze de Setembre és el "esdevenir l’avantsala de la independència i fer que la consulta es dugui a terme el més aviat possible.

També destaca que l'objectiu de la Via Catalana és "sumar el màxim de sensibilitats al voltant de l’actual procés polític; i fer-ne partícips aquelles persones que volen sumar i construir un país millor, més just i pròsper. " Que vol "dibuixar i representar la futura Catalunya independent."

Crida a la mobilització i l'organització

En l'escrit l'ANC també ha fet una crida a la participació per aconseguir l'èxit de la Via Catalana, ja que "hi ha una complexitat logística afegida per assegurar que la cadena recorri de punta a punta el país." Per això fa una crida "a totes aquelles persones que puguin desplaçar-se que s’inscriguin i vagin a aquells trams on hi ha una baixa ocupació."

Valora
Vídeos
Crits d'independència. Assemblea de l'ANC a Girona
Assemblea ANC - Girona - 11s2013 Cadena Humana
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid