Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Nues per la Independència a Palamós

La iniciativa 'Despulla't per la Independència', que també portava per lema 'Espanya ens deixa en pilotes'

05/08/2013 Política
Unes 70 de persones totalment nues van unir ahir les seves mans en una cadena humana per la independència  a la Cala Estreta, de Palamós. L’ acte estava organitzat per l’ Assemblea Nacional Catalana de Palamós i Sant Joan, conjuntament amb el Club Català de Naturisme.

Malgrat les dificultats d’ accés rodat a la cala, que es troba situada a les Gavarres Marítimes, més de mig centenar de persones han fet una excursió de prop de mitja hora des de l’ aparcament de la platja Castell de Palamós.

En arribar l’ hora, la cadena s’ ha format de manera gairebé espontània, mentre fotògrafs i periodistes feien la seva tasca informativa.

Segons els organitzadors, per alguns, la nuesa de la cadena volia expressar el sentiment general dels catalans davant el repte de la construcció d’ un nou país. Despullar-nos per desprendre’ns de tot allò que ens és tòxic i que no ens deixa avançar per iniciar un nou camí lliures, lleugers d’ equipatge cap un futur on tot ha de ser nou i on tot és possible… Per altres, tal com s’ ha expressat a la mateixa platja, representa la imatge directa de que : “España ens ha deixat en pilotes”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid