Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
El Dret a Decidir del País Valencià a la Universitat Catalana d'Estiu

La campanya serà present a través d'un debat que es celebrarà el dia 22 d'agost amb la presència de quatre sotasignants del manifest pel Dret a Decidir

28/07/2013 Política

El proper mes d'agost tindrà lloc la 45a edició de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE), que tindrà lloc a Prada (el Conflent), i és per això que la iniciativa pel Dret a Decidir del País Valencià serà present aprofitant l'avinentesa. Val a dir que en pocs mesos aquesta campanya està rebent suport de moltes personalitats del món de la política, la cultura, la literatura, el periodisme, el sindicalisme i d'altres àmbits de la societat valenciana.

La presència de la iniciativa a la UCE es realitzarà a través d'un debat obert en torn al Dret a Decidir que comptarà amb la presència de quatre ponents, el debat es realitzarà dijous 22 d'agost, a les 17 h. Les ponents seran la Núria Arnau. secretària General d'ERPV, treballadora autònoma, nascuda al Baix Empordà tot i que es va criar a la comarca de la Plana Baixa, actualment viu i treballa a la comarca del Camp de Morvedre.

També intervindrà l'Encarna Canet. Impulsora de la CUP d’Almàssera (Horta Nord) i presidenta de la Plataforma Iniciativa Animalista, a nivell professional Canet és professora a la Universitat de València i especialista en violència de gènere.

En tercer lloc intervindrà la Maria Isona, Coordinadora del col·lectiu Reconstruint Fuster, és secretària de normalització lingüística de FAPA-València i coordinadora de la plataforma per l'ensenyament públic de la Ribera Baixa del Xúquer.

I per últim la Pepa Úbeda. A nivell professional Úbeda és escriptora, artista plàstica i professora. A nivell d'implicació social és gestora cultural de la Societat Coral El Micalet de València.

Totes quatre són signants del manifest pel Dret a Decidir, que es presentarà formalment a finals de setembre a la ciutat de València.

Des de el País Valencià, es valora molt positivament la possibilitat de donar a conèixer, aquest projecte d’empoderament popular que representa el Dret a Decidir, al conjunt de persones que participem a aquesta 45 edició de la UCE, provinents majoritàriament del conjunt dels Països Catalans.

Valorem que un debat d’aquestes característiques poden ajudar a superar alguns tòpics que encara es mantenen sobre la realitat social i política del País Valencià.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid