Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
La Via Catalana per la independència escalfa motors a Badalona, Arbúcies i Salt

Es tracta d'un assaig que ja han portat a terme algunes poblacions, però en el cas de Badalona és la primera gran ciutat de l'Àrea Metropolitana que tanca amb èxit aquesta demostració

28/07/2013 Política

Aquesta tarda a les17h s'ha portat a terme una cadena humana per a la independència,  com assaig de la Via Catalana que es durà a terme la Diada de l'11 de Setembre. La cadena estàva convocada per Badalona per la Independència (ANC) i ha aplegat més de 600 persones en aquesta prèvia del que serà la Via Catalana de l'11 de Setembre.

Aquesta cadena humana s'ha fet conjuntament amb les poblacions de Badalona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Tiana, i Montgat, i tenia l'objectiu de seguir els trams reals del pas que es farà l'11 de Setembre. Durant el dia s'ha instal·lat un punt de trobada al costat platja del carrer de Mar per organitzar l’assaig. En aquesta parada s'ha aprofitat per recollir adhesions a la campanya "Signa un vot."

El punt de trobada per iniciar aquest assaig era el Carrer de Mar (costat platja) i ha seguit per una banda cap a Sant Adrià de Besòs, i per l’altra cap a Montgat.

El web de Badalona per la Independència explica en una crònica de l'assaig d'ahir que la tarda va ser molt calorosa i amb xafogor, però tot i això, i ser un assaig, la gent s’ha arreplegat puntualment al Punt de Trobada acordat."

Una carpa de 9x3m estava oberta als presents per tal d’informar a tothom sobre l’Assaig, hem inscrit a gent, explicar detalls del 11s, recollir signatures pel projecte Signa un Vot, marxandatxe independentista, etc….

 Assaig a Arbúcies i Salt

Avui dissabte 27 de juliol també s'han realitzat assaigs de cadena humana a Arbúcies (La Selva) i a Salt (Gironès), ciutat on unes 400 persones van participar en aquest assaig de la Via Catalana, iniciant la mobilització al centre de la ciutat, amb una rua de gegants i l'exhibició de tambors pel passeig Ciutat de Girona de Salt, a tocar del carrer Major.

 

Pobles i ciutats per la independència

El passat 24 de juliol es va portar a terme la cadena humana a Montblanc i a Amposta (Montsià), que va estar acompanyada d'un acte institucionalsaló de plens de l'Ajuntament d'Amposta moments abans.

Aquest mateix dia l'assaig es va realitzar a dues poblacions del Vallès Oriental, a La Garriga es va portar a terme inscrita en una "Diada per la Independència." I a Caldes de Montbui, on s'enregistrarà en vídeo per a fer córrer per les xarxes socials.

El 21 de juliol la cadena humana es va realitzar a Santa Coloma de Farners (La Selva).
 
El 24 de juliol es va realitzar una cadena simbòlica entre el Principat de Catalunya i la Franja de Ponent, unint Caseres (Terra Alta) i Calaceit (Matarranya), a través del riu Algars.

El 26 de juliol l'assaig va unir la Móra la Nova i Móra d'Ebre a travé del Pont de les Arcades que traspassa l'Ebre.


Valora
Vídeos
Via Santcugatenca
La cadena humana Jesús-Roquetes reclama la llibertat de Catalunya
Cadena humana a Begues
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid