Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga
El Comitè d'Empresa de TMB "deixa tirat a company acomiadat"

Es manetenen les aturades del proper dilluns i de divendres

19/07/2013 Laboral
Cartell en solidaritat amb Bonilla Cartell en solidaritat amb Bonilla

El Comitè d’empresa de TMB ha decidit desconvocar les aturades del 22 al 26 de juliol decidides en Assemblea General a Cotxeres de Sants.

La decisió de desconvocar les aturades per part del Comitè d’empresa s’ha fet en contra de la voluntat del propi conductor acomiadat i en contra de la votació totalment majoritària de tots i totes les treballadores que van assistir a Cotxeres de Sants, sedgons la Coordinadora Obrera Sindical (COS)

El sindicat considera que  "el més impresentable de tot és que el Comitè d’empresa ha desconvocat sense arribar a cap acord amb la Direcció i sense tenir cap proposta per part d’ella. Bonilla continua acomiadat i el Comitè d’empresa ha traït la seva pròpia proposta de mobilitzacions per defensar-lo. Vergonyós!".

Les aturades continuaran

La COS, com ja havíem advertit, no ens fiàvem gens ni mica del Comitè d’empresa i, per aquest motiu, també haviem presentat a Departament de treball una convocatòria d’aturades paralela a la del Comitè d’empresa.

Per aquest motiu, les aturades del 22 al 26 de juliol continuen sent totalment legals i tots els treballadors i treballadores que les vulguin secundar tal i com es va decidir en Assemblea General ho poden fer tranquil·lament.

En concret les aturades legalitzades són:

-De dilluns a dijous: de 9h a 11h, de 19:30h a 21:30h i de 2h a 4h.

-Divendres: de 11h a 16h. Per poder fer una Assemblea General i decidir entre tothom.

La COS remarca que "amb el poc temps que ens deixa de marge la decisió del Comitè d’empresa intentarem estar el dilluns a totes les cotxeres per informar a tots els treballadors i treballadores de la situació"

També demana que "es corri la veu que la vaga encara es pot realitzar, que és legal i que tal i com vam decidir en Assemblea General hem de mostrar a la Direcció que no acceptem l’acomiadament d’un company que va utilitzar la legítima defensa enfront una agressió"

Pel company Bonilla, pel nostre futur laboral. La vaga continua!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid