Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport Públic
La CUP-AE denuncia malbaratament de diners públics a TMB en el Parlament
18/07/2013 Laboral

A l’igual que ja va fer fa una setmana la CUP de Barcelona, els diputats del Parlament de Catalunya de la CUP-AE van denunciar ahir el malbaratament de diners públics per part de la Direcció de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), exigint-ne la dimissió de Joaquim Forn, President, i de Dídac Pestaña, Vicepresident.

A poc a poc la campanya engegada per la Coordinadora Obrera Sindical (COS) a autobusos de TMB va arribar a més àmbits i va destapant la nefasta gestió de la Direcció d’aquesta empresa, el seu mal ús dels diners públics, les il·legalitats i rregularitats que comet i la repressió sindical que utilitza per intentar acallar els treballadors i treballadores més combatius en la defensa dels drets col·lectius de la plantilla. Hi ha una web on es pot signar per la dimissió de Joaquim Forn i Dídac Pestaña aquí

Valora
Vídeos
La CUP - Alternativa d'Esquerres denuncia malbaratament de diners
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid