Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
inseguretat a la feina
Vaga d'autobosus de TMB contra la inseguretat que pateixen els treballadors

Per la seva banda, La COS denuncia l’incompliment de la Direcció en relació al dret de vaga

02/07/2013 Drets i Llibertats

El comitè d'empresa de Transport Metropolitants de Barcelona (TMB) ha convocat aturades parcials indefinides dels autobusos a Barcelona a partir de l'11 de juliol. El motiu de la vaga està relacionat per la manca de protecció dels treballadors davant les agressions i amenaces que pateixen en la prestació del servei.

La COS denuncia l’incompliment de la Direcció en relació al dret de vaga

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) va denunciar ahir a Inspecció de Treball que el passat  12 de novembre, l'Inspectora de Treball i Seguretat Social, Noemí Carretero, resolia en base a les denúncies presentades per la COS en relació a diferents problemàtiques durant les vagues de l’any 2012, en el sentit que l'empresa no havia de demanar als treballadors si feien o no vaga, ja que això atempta a la seva llibertat en l'exercici del seu dert legítem de fer vaga.

Segons la COS, la Direcció d’autobusos de TMB ha continuat requerint als treballadors sobre la participació en les següents jornades de vaga durant el 2012 a través tant del sistema de pantalla SAE, com de manera verbal a les oficines de les diferents cotxeres.

En aquesta línia, COS considera que la direcció ha fet cas omís i va incomplir el requeriment de la Inspecció de Treball en relació al dret de vaga.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid