Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita Institucional
La CUP exigeix la dimissió dels responsables de TMB per malbaratar diners públics
09/07/2013 Política

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Barcelona ha exigit la dimissió dels responsables de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB),  Joaquim Forn (CiU) i Dídac Pestaña (PSC), mitjançant un comunicat uin comunicat fet punlica aquest matí. La formació considera que la direcció de TMB  ha malbaratat els diners públics en un intent de modificar, d'una manera il·legal, les condicions laborals i sindicals a l'empresa. Els Tribunals, però, han tombat les seves intencions, segons les setnències que ha recollit la Coordinadora Obrera Sindical (COS).

La formació recorda que, a part del cost de les indemnitzacions que TMB ha de pagar als treballadors i treballadores, també cada judici implica una despesa d'aquesta empresa cap al Bufet d'advocats Garrigues.

Aquesta política directiva de TMB, amb el suport tota ldel seu president, Joaquim Forn (CiU), i del seu vicepresident, Dídac Pestaña (PSC), ha comportat que milions d'euros dels fons públics, en comptes d'esmerçar-se a dónar un millor servei de transport públic, s'hagin gastat en termes obscenament clientelars, sense que cap directiu hagi pagat cap responsabilitat, segons explioca la CUP

Per a la formació,  és inacceptable que Joaquim Forn, mà dreta de Xavier Trias a l'Ajuntament de la ciutat, remeti als problemes pressupostaris de l'empresa TMB per justificar la retallada i l'eliminació de serveis tant al Bus com al Metro, quan de fet no mostra cap mena d'escrúpols a malbaratar els recursos econòmics tal com hem exposat anteriorment.

"Queda palès que les tisorades al servei de Transport Públic s'efectuen per motivacions ideològiques i no per manca de liquiditat" afirma la CUP

Per aquest motiu, la CUP exigeix la dimissió dels dos màxims caps polítics de TMB, tant el president com el vicepresident.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid