Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desnonaments
La CUP denuncia que van desallotjar una dona de 75 anys i malalta a Sant Andreu

El dilluns 17 de juny es va desnonar a una veïna de 75 anys de la Plaça de les Palmeres (Sant Andreu), que no va poder afrontar el lloguer del seu habitatge.

25/06/2013 Res-pública

La víctima d’aquest nou cas de violència social és una dona gran amb una malaltia cardíaca i amb altres problemes familiars. Es tracta d'un nou acte de depredació contra els més febles, que durant aquests darrers anys s'ha repetit especialment contra les persones grans i més indefenses.

En ser desallotjada, després de fer-la fora de casa, la van deixar asseguda davant del banc que hi ha a la mateixa plaça.

Una notícia de la web de la CUP de Barcelona, que ha denunciat aquest fet, assenyala que "Amb tota seguretat, patirà danys psicològics per culpa de tal falta d’humanitat dels poders que cobren impostos per donar-nos serveis. Van ser els veïns de Sant Andreu els que van ajudar a aquesta veïna i es van posar en contacte amb diferents hospitals per demanar ajuda. Les darreres informacions diuen que la dona està ingressada a l’Hospital de la Vall d’Hebron."

L’endemà del desallotjament la casa de la dona desnonada va ser tapiada per "evitar que ningú no hi pugui entrar." Diversos operaris van tapiar les finestres de l’immoble, mentre agents de la policia (Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra) feien guàrdia per prevenir protestes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid