Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA ALS BARRIS
Entitats de Badalona organitzen l’àgora ciutadana 25M

Plataformes ciutadanes i entitats de  Badalona organitzen una jornada de diàleg per establir una xarxa de treball conjunt

14/05/2013 Territori

El proper 25 de maig diverses entitats de Badalona i plataformes ciutadanes celebraran un Àgora Ciutadana. Es tracta d’una jornada on és parlarà dels àmbits d’actuació de les diferents entitats i de com establir amb solidesa una xarxa de cooperació per a treballar conjuntament. L’Àgora es realitzarà a la Plaça Trafalgar de Llefià. D’aquesta manera es reprén l’esperit d’unitat i es convida d’una manera manifesta a la ciutadania a apropar-se i a participar.

Durant tota la jornada, s’abordaran cinc temes. La importància dels serveis públics davant el model privatitzador. La situació actual dels drets laborals. Drets socials i llibertats civils. Es parlarà sobre democràcia participativa, tant en el context Badaloní com supramunicipal i de política mediambiental amb qüestions tant cabdals com el model energètic.

El proper dimecres 15 de maig a les 20h, les entitats i plataformes implicades fins el moment es reuniran a l’associació de veïns de Nova Lloreda Nord (Av. Catalunya, 64-66 Bx, tel: 933 983 946). Es tracta de la tercera reunió amb motiu d’aquesta iniciativa. A la reunió hi poden participar totes les entitats amb una visió col·lectiva i democràtica d’actuar vers l’actual canvi de model de societat, un model d’altre banda dictat per les grans corporacions i els poders financers que volen augmentar els seus beneficis a qualsevol preu. Un model que considerem injust per què es capaç de fer fora a les persones de la seva llar, d’acomiadar treballadors quan l’empresa en té beneficis i que no dubta en deixar morir les persones.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid