Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Recurs contra les multes als assistents als actes contra l'Hispanitat a Badalona

En el recurs es condemna la falsedat de les acusacions i denuncien les irregularitats del procediment.

15/01/2013 Drets i Llibertats
Concentració de suport a Joan Carles Isal Concentració de suport a Joan Carles Isal | Autor: Ricard Amaya

El Casal Antoni Sala i Pont, Arran Badalona i CUP Badalona presenten un recurs de reposició contra les multes de 201 euros que han rebut 6 assistents al casal durant un acte contra la Hispanitat i condemnen les “represàlies” que s’estan portant a terme contra les tres organitzacions. En el recurs es condemna la falsedat de les acusacions i denuncien les irregularitats del procediment.

Els fets es remunten al passat 12 d’octubre, quan la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana de Badalona va assaltar el Casal Antoni sala i Pont, va retenir desenes d’assistents i va detenir un dels socis de l’entitat, que va quedar absolt a un judici de faltes el passat mes de desembre.

Dos mesos després, 8 dels assistents a l’acte, que van estar retinguts i identificats per la Guàrdia Urbana, han rebut la notificació d’una sanció de 201 euros per “suposat” consum d’alcohol a la via pública.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid