Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Crida a la desobediència de les encausades d’Arran Les Corts

Arran Les Corts fa una crida a la desobediència, la mobilització i la solidaritat com a armes per posar fi a la precarietat, a l’explotació, a l’estafa, a la imposició espanyola i francesa

15/05/2013 Drets i Llibertats
Arran Les Corts informa mitjançant la seva web que davant de la seu del districte de Les Corts ahir es va fer un acte de solidaritat amb els encausats per la Vaga General del 29M i que "En nom del Grup de Suport Encausades 29M Les Corts i d’Arran, la Laura Rodríguez va explicar la tasca i el compromís del jovent de l’Esquerra Independentista al barri. Va explicar com va transcórrer la marxa de la Vaga General pel carrer Entença que fou interrompuda pels Mossos d'Esquadra i que comporta ara les acusacions contra tres companyes seves.Rodríguez va remarcar que cap acte de repressió podrà aturar la seva lluita. Que donen suport a les 5 encausades, 3 d’elles d’Arran, així com també a amb les 3 encausades del Clot.".

L'organització independentista va acabar l'acte amb una crida a la desobediència recordant que "La primera cita, l’1 de juny, dissabte, a la manifestació antirepressiva i solidària amb les veïnes encausades del Clot que seran jutjades el dia 5. El 8 de juny, acte polític a la plaça de la Concòrdia de Les Corts. I el dia 14, a les portes de la Ciutat de la Justícia, concentració solidària en motiu del judici a les veïnes cortsenques.".Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid