Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
29-M
Demanen entre 5 i 7 anys de presó per a tres militants d'ARRAN

Diumenge les 12h,  la Cup al districte de les Corts de Barcelona organitza juntament amb el grup de suport un vermut solidari i antirepressiu

10/05/2013 Drets i Llibertats
Cartell on s'anuncia el vermut solidari Cartell on s'anuncia el vermut solidari

El proper 14 de juny tres militants d’ARRAN de les Corts de Barceloana seran jutjades per la seva participació en la Vaga general del 29 de març de 2012. Afronten un judici amb acusacions d’entre 5 i 7 anys de presó. Alerta Solidària i Arran convoquen, ja des d’ara, concentració de suport a les 6 encausades a les portes dels jutjats de Barcelona.

Dels fets pels quals se'ls va detenir, desordres públics, talls al carrer Numància de Les Corts, s’ha passat, previs informes del Grup d’Informació dels Mossos d’Esquadra, a les fortes peticions de fiscalia, Ajuntament i Generalitat. 

"Les exagerades penes a què volen sotmetre les companyes independentistes són la seva única arma per intentar frenar, mitjançant la por, les creixents mobilitzacions socials i la presa de consciència de les classes populars catalanes front l’estafa anomenada crisi, front el delicte real i cruel anomenat capitalisme", remarquen Alerta Solidària i ARRAN. Amb mesures com aquestes volen imposar la por a la dissidència i contra la lluita per la justícia social

Alerta Solidària i Arran convoquen, ja des d’ara, concentració de suport a les 6 encausades a les portes dels jutjats de Barcelona. I fins arribar al dia assenyalat, 14 de juny, donaran a conèixer les noves convocatòries de lluita i solidaritat.

En un comunicat, ARRAN Les Corts explica la cronologia dels fets, analitza el context de les acusacions i demana l'absolució

A

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid