Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Relligar la nació
Vídeo de l'homenatge al poeta Salvador Espriu a Santa Coloma de Gramenet

Gramenet TV ofereix en tres vídeos l'homenatge a Espriu, Estellés i Rosselló-Pòrcel realitzat fa una a Santa Coloma de Gramenet

27/04/2013 Cultura
Relligar el país amb Espriu, Estellés i Rosselló-Pòrcel Relligar el país amb Espriu, Estellés i Rosselló-Pòrcel

El Grup de cultura del Centre Excursionista Puigcastellar, va organitzar el 14 d'abril un acte d'homenatge a tres poetes dels països catalans: Salvador Espriu i Bartomeu Rosselló-Pòrcel en el centenari del seu naixement, i a Vicent Andrés Estellés en el 20è aniversari de la seva mort.

L'acte va consistir en una lectura de poemes i unes cançons a l'auditori de Can Roig i Torres. Gramenet TV ho enregistrar i ha editat tres vídeos, cada un d'ells dedicat a un poeta. Avui fem la difusió del vídeo on es recullen les lectures de Bartomeu Rosselló-Pòrcel.

Relligant la nació

Tot i que d'una manera institucionalitzada cada un dels tres territoris ha declarat any als seus repectius "poetes", ho veiem als actes i la majoria de mitjans, el poble com sempre trenca les fronteres i es se'ls fa seu, relligant la nació.

Fa uns dies van publicar el vídeo on es recullien les lectures de Vicent Andrés Estellés i de Bartomeu Rosselló-Pòrcel

Persones i entitats que van participar en l'Homenatge a tres poetes dels Països Catalans

Una idea del Grup de cultura del Centre Excursionista Puigcastellar

Presentadora: Mercè Prat

Intervencions: Christelle Enguix, Conxita Gillué, Pepita P. Valls, Rodolfo del Hoyo, Albert Fabà, Isabel Ibàñez, Joan llagostera, Jordi Valls, Itmar Conesa, Teresa José, Ferran López, Josep M. Rosset.

Altres: Isabel Ibañez

Fotografia: Marga Vallverdú

PowerPoint: Josep M. Rosset

Musica: Josep M. Rosset

Camara: Aitor Blanc

Muntatge Vídeo: Josep Pitarque

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid