Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Allberament Nacional
Una trentena de parades informatives difonen el missatge de l'ANC a l’Hospitalet de Llobregat

El proper 28 de febrer està prevista una conferència titulada “L’Hospitalet pel dret a decidir”

17/02/2013 Política
Difusió de l'ANC a l'Hospitalet de Llobregat Difusió de l'ANC a l'Hospitalet de Llobregat

La territorial de l’Hospitalet de Llobregat de l’ANC va dur a terme ahir una jornada intensiva de difusió de la tasca de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) sota el lema l’“ANC omple l’Hospitalet” la qual ha comptat amb la col·laboració de les territorials del Barcelonès (Fort Pienc, Les Corts, Sants, Sarrià, Badalona, Gràcia, Poble Sec, Esquerra de l'Eixample, Dreta de l'Eixample, Horta, Ciutat Vella, Sant Martí, Sagrada Família i Nou Barris), Osona, Maresme (Sant Pol) i el Baix Llobregat (Cornellà), així com de la sectorial de Jubilats de l’ANC.

La iniciativa va consistir en la realització de prop d’una trentena de parades informatives distribuïdes per tots el barris de la ciutat, que han apropat el missatge de l’ANC a tots els hospitalencs i hospitalenques, i han respost tots els dubtes que han plantejat als nostres membres i col·laboradors.

La territorial de l’Hospitalet de l’ANC seguirà treballant per promoure a la ciutat les condicions necessàries per a l’assoliment i constitució de l’estat català propi, independent, de dret, social i democràtic.

En aquest sentit, el proper 28 de febrer està prevista una conferència titulada “L’Hospitalet pel dret a decidir” que comptarà amb la presència de Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, Lluís Cabrera, president d’Altres andalusos i Àngel Colom, Director General de la Fundació Nous catalans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid