Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#WERTGONYA
Els reis porten carbó a Wert

Amb aquest gest l’AMPA d’una escola gironina castiga el ministre per “la mala gestió duta a terme pel seu ministeri”

08/01/2013 Política
L’AMPA de l’escola Annexa Joan Puigbert, de Girona, ha entregat aquest dilluns 7 de gener una carta oberta dirigida al Ministre d’Educació, José Ignacio Wert, a través del registre de la subdelegació del govern a la ciutat.

Els pares i mares, descontents amb la LOMCE i en nom dels Reis Mags, han lliurat al ministre un sac de carbó per castigar-lo per “la mala gestió duta a terme pel seu ministeri durant aquest any passat” i “amb la intenció de convidar-lo a reflexionar en torn a les polítiques educatives que vol implantar”.

Aquesta acció pretén anar molt més enllà d’aquest fet aïllat ja que vol ser el punt de partida d’una lluita “per un model d’escola pública, catalana i de qualitat”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid