Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Afirmació nacional
Força independentista i rebuig a la Reforma Wert durant el concert al Palau de la Música

L'acte al tradicional Palau de Lluís Millet avi es va convertir en un clam independentista i de rebuig a la reforma educativa de Wert

27/12/2012 Cultura
El Palau de la Música de Barcelona va acollir ahir dimecres  el tradicional concert de Sant Esteve, a càrrec per l'Orfeó Català. Hi van particiipar més de 250 cantaires amb una ampli repertori de música nadalenca, des temes tradicional fins a nadales en estils de variants modernes. L'acte es va convertir en una mostra de força independentista i de rebuig a la reforma educativa que vol impulsar el ministre espanyol d'Educació José Ignacio Wert.

L'Orfeó va interpretar El cant de la Senyera cap al final del concert, que correspon a l'himne centenari de l'entitat. Va ser el moment en què els assistents es van aixecar i van desplegar desenes d'estelades en un to reivindicatiu. En finalitzar la peça els crits a favor de la independència van inundar la sala.

Durant el concert també s'hi va llegir un comunicat en què es defensava el model d'immersió lingüística de la Comunitat Autònoma de Catalunya i l'escola en català.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid