Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua i comunicació
Acció Cultural emplaça els governs autònom català i valencià per la reobertura de TV3
28/01/2013 Llengua
Tv3 i PPCC: Acció Cultural els governs autònom català i valencià per la reobertura de TV3 Tv3 i PPCC: Acció Cultural els governs autònom català i valencià per la reobertura de TV3

Després del revés judicial a la Generalitat Valenciana per TV3 i de la sentència favorable a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) que va fer que l'executiu valencià hagués de retornar els diners de les multes, així com obrir la porta perquè l'entitat reprengués les emissions al País Valencià, el següent pas de l'entitat ha estat emplaçar a un acord entre els governs dos autònomics per a la reobertura de les emissions de TV3 en territori valencià.

La junta extraordinària d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha pres aquest decisió a l'espera del diàleg obert entre els governs autònoms català i valencià per afavorir la reciprocitat i consolidar el projecte.

Aquesta decisió d'ACPV ha estat confirmada avui mateix pel secretari de l'entitat, Toni Gisbert, en acabar la junta celebrada aquest vespre de l'entitat aquest vespre.

Gisbert ha exposat el seu desig que s'arribi a un acord en un marge de temps raonable. També ha afegit que en cas que no s'arribi a un acord ACPV consideraria les condicions de la reobertura atenent a la voluntat expressada pels seus socis en referèndum per aclaparadora majoria.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid