Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicació
Revés judicial a la Generalitat Valenciana per TV3

La sentència favorable a Acció Cultural fa que l'executiu valencià haja de retornar els diners de les multes així com obri la porta a que l'entitat reprega les emissions al País Valencià.

20/12/2012 Cultura

Dimecres passat s'emetia la sentència des del Tribunal Suprem de Justícia valencià pel que fa al recurs interposat per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), finalment el Tribunal ha resolt que la Generalitat Valenciana no tenia potestat per sancionar l'entitat cultural, és per això, que la primera multa imposada per l'executiu valencià, de 300.000 € ha de ser retornat a Acció Cultural, val a dir que aquest procés durarà mesos, però ACPV s'ha mostrat molt satisfeta amb la resolució, ja que pensen que és el camí obert a l'anul·lació de la resta de multes.

Recordem que la Generalitat va imposar multes per valor de 800.000 € a Acció Cultural com a responsable de les emissions de TV3 al País Valencià, una quantitat més que astronòmica per a una entitat cultural.

Tot i que val a dir que encara hi ha dos processos jurídics oberts, en primer lloc en recurs per la multa de 100.000 €, i en segon lloc, un altre recurs per una tercera multa per valor de 300.000 € més, tot i que des de l'entitat que coordina Toni Gisbert, han manifestat que aquesta primera sentència marca el camí per tal que les altres dos també siguen favorables a ACPV.

TV3 podria tornar a primers d'any

Pel que fa a la represa d'emissions de TV3 al País Valencià, des d'Acció Cultural es preguntarà als seus socis i sòcies si són partidaris de tornar a posar en marxa les emissions, com s'espera que la resposta siga afirmativa, des de l'entitat tenen previst tornar a posar en marxa els repetidors al gener, tot i que aquest fet podria suposar noves multes contra Acció Cultural, ja que les emissions de TV3 a territori valencià no tenen una regulació legal.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid