Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#ambsenyal
Morella ja veu TV3 després de més de dos anys sense senyal

La notícia ha esclatat a les xarxes socials amb molts de comentaris al respecte i temes de conversa al Twitter seguint el #ambsenyal

15/12/2012 Política

Morella (els Ports) torna a veure TV3 després de més de dos anys sense poder-la sintonitzar a les televisions des de la vesprada de divendres. D’aquesta forma, s’ha confirmat la informació oferida des de l’ajuntament de Morella després de la reunió mantinguda amb col·lectius i entitats que estaven a favor de l’emissió de TV3 i Aragó Televisió, segons informa comarquesnord.cat

De moment, el canal autonòmic aragonés haurà d’esperar, així com els canals que complementen el canal català. Sols es veu el canal principal, TV3, que ja és molt després de tant de temps esperant-lo als televisors.

La notícia ha esclatat a les xarxes socials amb molts de comentaris al respecte i temes de conversa al Twitter seguint el #ambsenyal, #veuremTV3, entre d’altres. També ha estat notícia a la roda de premsa posterior al Ple del Consell. El vicepresident, José Císcar, ha indicat que si l’ajuntament de Morella obre un repetidor de la seva propietat per recuperar el senyal de TV3, tal com s’ha complert, n’informarà l’executiu central perquè actuï en conseqüència.

Morella recupera amb la recuperació de l’emissió la normalitat en el seu espai radioelèctric després de dos anys i mig en els què no s’han pogut veure les cadenes autonòmiques d’Aragó i Catalunya. D’esta manera, la localitat dels Ports es convertix en el primer lloc de la Comunitat Valenciana en el què es restitueixen estes emissions, basant-se en la sentència fallada pel Tribunal Suprem de Justícia i insta a la Generalitat a què complisca amb esta dispositiva.

Més de dos anys sense veure TV3

La comarca dels Ports no podia visualitzar  l’oferta de canals de Televisió de Catalunya i d’Aragó Televisió des del passat 8 de juny de 2010.

El consistori de Morella va haver de tallar el senyal del repetidor del Tossal per ordre del Consell sota amenaça de sancions de fins a un milió d’euros. Recordem que mentre aixpo passava, unes tres-centes persones, de pràcticament tota la comarca i de totes les edats, omplien de gom a gom la plaça de l'Ajuntament per protestar davant la decisió del Consell. La mobilització estava convocada pel Centre d’Estudis dels Ports i el PSPV de Morella.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid