Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Serveis públics
La CUP crida a fer vaga a l'ensenyament en contra de les retallades

"Sense aquests serveis públics bàsics i de qualitat és impossible bastir uns Països Catalans plenament lliures i justos"

20/09/2012 Educació

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha donat suport públicament a les vagues convocades al sector de l'ensenyament en contra de les retallades. La formació veu "lògic" que la comunitat educativa hagi engegat un calendari de mobilitzacions i vagues.

L'organització independentista secunda les protestes i vagues que han impulsat algunes organitzacions sindicals i la coordinadora d'interzones en l'àmbit de l'ensenyament.

Així mateix, fa una crida a la desobediència com a forma de lluita i a mobilitzar-se en defensa dels serveis públics de qualitat i universals i a solidaritzar-se amb les classes populars en lluita

Segons afirma, el curs escolar ha començat "amb molts interrogants i sobretot amb mancances, reducció de llocs de treball i una progressiva i contundent pèrdua de qualitat educativa". "Acomiadaments de professorat interí, augment de les ràtios d'alumnes, desatenció a la diversitat, no cobertura de substitucions des del primer dia i d'altres qüestions similars són les conseqüències de la política de retallades aplicada pel govern de dretes de CiU", denuncia.

Per la formació es tracta d'"unes polítiques neoliberals nefastes que ens allunyen d'un ensenyament públic i de qualitat que necessitem com a país". "Sense aquests serveis públics bàsics i de qualitat és impossible bastir uns Països Catalans plenament lliures i justos", sentencia.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid