Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Tancada per l'educació pública a València

El 2012-2013 serà conegut com "el curs del tupper" o "el curs en què els xiquets han d'anar en burra al col·legi"

25/09/2012 Educació

L'Assemblea Interinstituts de València (AIV) ha organitzat una tancada per l'educació pública que tindrà lloc divendres i dissabte a l'IES Ferrer i Guàrdia de València.

La tancada, que s'ha organitzat amb la col·laboració de les diferents associacions de pares i mares, vol protestar contra les retallades que ha patit i està patint l'ensenyament públic al País Valencià fruit de les polítiques del govern d'Alberto Fabra. 

L'assemblea ha programat tota mena d'activitats per amenitzar la tancada, que està oberta a tots els públics.

L'AIV denuncia que el 2012-2013 serà conegut com "el curs del tupper" o "el curs en què els xiquets han d'anar en burra al col·legi" per la retallada en el servei de transport escolar o l'augment desmesura de la ràtio d'alumnes per aula.

"En definitiva, un curs de degradació social", sosté, i avisa que "no anem a esperar totes aquestes mesures amb els braços oberts, lluitarem contra els retallas i a més estudiarem que és la nostra obligació".

Una tancada que pretén, també, "agafar forces per al curs que ens espera, fer ciutat, resistir aquella sensació de passivitat que pareix que inunda València i ens fa tan estúpidament dòcils que qualsevol mesura antipopular siga aplicada amb total impunitat".

L'AIV és una organització estudiantil creada amb la finalitat de reunir els diferents instituts per col·laborar junts i fer front a les retallades contra l'escola pública. La formen l'assemblea d'estudiants de l'IES Lluís Vives, l'assemblea de l'IES Barri del Carme, l'assemblea de l'IES Serpis i el Nucli d'Estudiants del Ferrer i Guàrdia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid