Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat d'Expressió
Multen a Jubilats per Mallorca per repartir fulls volants

L'Ajuntament d'Alaró, on té majoria absoluta el PP, fixa una multa de 2.500 euros a un dels jubilats per repartir fulles informatives pel poble

24/11/2012 Drets i Llibertats
Jubilats per Mallorca arriben a Son Servera en la seva ruta "Camins  contra mentides" Jubilats per Mallorca arriben a Son Servera en la seva ruta "Camins contra mentides"

Un dels integrants del col·lectiu Jubilats per Mallorca que el passat 18 d'octubre va participar en els actes de la campanya "Camins contra mentides" a Alaró ha rebut aquesta setmana una carta de l'Ajuntament d'aquest municipi en la qual se li notifica una multa de 2.500 euros per repartir fulls volants pel poble. El Consistori considera que es tracta d'una falta greu en entendre que l'activitat vulnera l'ordenança de publicitat comercial directa.

Per la seva banda, el col·lectiu ha informat que presentarà al·legacions en contra d'aquest atemptat a la llibertat d'expressió "per un dels pocs camins que ens queden als qui som pobres i no podem comprar cap ràdio, ni cap tv, ni cap diari de gran tirada, fer arribar personalment el nostre pensament".

Jubilitas per Mallorca confia guanyar l'al·legació o el plet si arribava a produir-se, però el fet de que els facin perdre el temps en defensar-se per practicar una activitat tan pacífica com la que han dut a terme els indigna profundament, i més si consideren la quantitat d'accions productives a les que podrien dedicar el seu funcionariat, en lloc de fer-lo servir per perseguir un dret humà fonamentalncom és el de la llibertat d'expressió de la pròpia opinió.

El col·lectiu, també denuncia l'escalada antidemocràtica que duen a terme "els polítics que ens governen a diferents institucions a proposar la censura prèvia com en temps del franquisme, fins i tot per les actrivitat sinternes dels col·legis".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid