Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
La CUP es presenta a les Terres de l'Ebre

Fa una setmana, al Col·legi de Periodistes de Tortosa, es va presentar el Col·lectiu de Suport a la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de les Terres de l'Ebre-Baix Maestrat

06/11/2012 Política
Presentació del col·lectiu de suport a les Terres de l'Ebre-Baix Maestrat a Tortosa Presentació del col·lectiu de suport a les Terres de l'Ebre-Baix Maestrat a Tortosa

Ahir es va realitzar al Casal Municipal d’Amposta la primera d'una sèrie de jornades de presentació del projecte de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) per a tots els ciutadans de les Terres de l’Ebre.

Prop d’una cinquantena de persones, de totes les edats i procedències, es van reunir per a escoltar i intercanviar opinions amb Jordi Martí, candidat de la CUP per la demarcació de Tarragona.

Aquestes jornades, organitzades pel Col·lectiu de Suport a la CUP de les Terres de l'Ebre, es repetiran al llarg d’aquesta setmana. Demà serà l’hora de Deltebre i Tortosa, on comptaran amb la presència de David Vidal, regidor de la CUP a l’Ajuntament de Reus.

Roda de premsa

Precisament demà a les 12h., el col·lectiu de suport a la CUP de Terres de l'Ebre ha convocat una roda de premsa davant de l'Ajuntament de Tortosa per explicar quines són les mesures adoptades per l'organització a fi i efecte de fer més transparent l'àmbit de la gestió sanitària que afecta a Terres de l'Ebre en l'actual context de retallades.

A la roda de premsa, participarà una persona del nucli de suport de la CUP i el conseller de SAGESSA i regidor de l'ajuntament de Reus, David Vidal

Presentació del col·lectiu de suport a les Terres de l'Ebre-Baix Maestrat

Fa una setmana, al Col·legi de Periodistes de Tortosa, es va presentar el Col·lectiu de Suport a la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de les Terres de l'Ebre-Baix Maestrat. Aquest col·lectiu, format per gent de totes les edats, l'integren persones provinents dels moviments socials del territori (sanitat, educació, PDE, moviment sindical, cementiri nuclear...) i encara que ja estaven treballant en el projecte, la velocitat dels esdeveniments ha precipitat la confecció d’aquest grup.

A l’acte també es va voler destacar algunes de les línies de treball en què està treballant el col·lectiu, com són la defensa del territori, els serveis públics i la defensa dels drets de la gent, tant treballadores com aturades, així com la importància d’un territori com les Terres de l’Ebre com a cruïlla d’unió entre el País Valencià, el Principat i la Franja de Ponent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid