Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Simbologia
La CUP desplega una estelada gegant al Pont medieval de Besalú

Prop de mig centenar de persones van assistir a l'esmorzar popular de la CUP a la comarca de la Garrotxa

06/11/2012 Política

Aquest diumenge, una quarantena de persones van participar a l'esmorzar per la independència a Besalú, organitzat per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a la Garrotxa. L'acte, emmarcat dins les diferents trobades arreu de la comarca presentant el nou nucli garrotxí de la CUP, va consistir en un esmorzar a base de caldo de verdures ecològiques i carn d'olla artesana de la comarca, amb l'objectiu de difondre els avantatges de potenciar la producció local i ecològica.

La CUP ha explicat que a la comarca de la Garrotxa “cada vegada són més els productors que opten per opcions ecològiques i de proximitat”, assegurant que en el context actual de crisi econòmica i de dificultats pels sectors agrícola i ramader “són un valor afegit a tenir molt en compte en territoris com el nostre”.

L'acte va continuar amb l'actuació musical de l'acordionista i pastor Peredelescabres que va oferir als assistents una mostra de música tradicional de la Garrotxa. Tot seguit, davant dels centenars de turistes que han passat aquests dies pel municipi de Besalú, la CUP va desplegar una estelada gegant en el conegut pont medieval del poble.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid