Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#zeroresponsables
Insisteixen en una nova investigació sobre l'accident del Metro de València

Després d'haver-se conegut que la unitat que va tenir l'accident  ja va sofrir dos descarrilaments previs pel mateix motiu

05/11/2012 Drets i Llibertats
Més de 6 anys demanant responsabilitats Més de 6 anys demanant responsabilitats | Autor: Arxiu

 L'Associació de Víctimes del Metre 3 de Julio (AV3J) insisteix que es "realitzi una nova investigació" de les causes de l'accident de 2006 en el qual van morir 43 persones i van resultar ferides altres 47.

Així ho ha indicat aquest dissabte, poc abans que les víctimes es manifestessin a la plaça de la Verge on el dia 3 de cada mes es concentren per seguir reivindicant responsabilitats i una nova investigació després d'haver-se conegut a unitat que va tenir l'accident ja va sofrir dos descarrilaments previs pel mateix motiu.

Dimissió de la gerent de FGV

L'Associació  també va valorar positivament la marxa de la fins ara directora gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Marisa Gracia, que va dimitir fa uns dies, ja que el membres de l'AV3J afirmen que l'en aquells dies la gerent de FGV "va ocultar informació rellevant de l'accident".

Des de l'associació van lamentar que entre les causes de la marxa de Marisa Gracia "no s'hagi esmentat que ella era la gerent de FGV quan va ocórrer l'accident i per tant la responsable de la seguretat".

A més han apuntat que "tampoc s'hagi fet esment al fet que va contractar els serveis d'una assessoria "per precuinar" la versió dels empleats públics que havien d'oferir en la comissió parlamentària que va investigar l'accident".

Més de 67 anys de lluita

D'ençà fa més de 6 anys, l'AV3J continua amb les mateixes reivindicacions perquè, malgrat que hagi dimitit la gerent i altres responsables ja no estan -va morir el conseller Jose Ramón García-Antón i va dimitir el president de la Generalitat, Francisco Camps-, encara ningú  no ha reconegut cap responsabilitat per les morts ni la manca de sguretat de seguretat.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid